Paraglider

Voor iedere avonturier

Rafting, canyoning, paragliding

Avontuur en actie

Beleef een echt avontuur tijdens een spetterende outdoor activiteit zoals rafting, canyoning, kletteren of paragliding.

Raften

Rafting

De rivieren Salzach en Saalach behoren tot de beste rafting rivieren van Oostenrijk en bieden ideale omstandigheden van mei tot september voor het hele gezin. In Zell am See wacht je een waar avontuur op het water. Een eersteklas team van gediplomeerde gidsen en moderne en professionele uitrusting zijn al meer dan 20 jaar toonaangevend. De minimum leeftijd is 10 jaar.

Check prijzen

Paragliden

Paragliden van de Schmittenhöhe

Paragliden is de perfecte combinatie van avontuur en genot. Stel je het uitzicht eens voor vanuit de lucht op het meer van Zell am See of de besneeuwdde toppen van de Kitzsteinhorn gletsjer. Je vlucht begint op een hoogte van 1200 meter op de Schmittenhöhe. Boekingen zijn tot 24 uur van te voren gratis te annuleren. Een tandem vlucht duurt 15 tot 30 minuten.

Check prijzen

Sky for two is dé specialist in tandem paragliding vluchten in de regio Zell am See / Kaprun en heeft meer dan jaar ervaring in de lucht. Bekijk prijzen

Canyoning

Canyoning

Spelonken en watervallen worden glijbanen en uitdagingen! Het Canyoning avontuur is een spannende en fassinerende sport in de bergen. Ga je voor de ultieme kick in het wassede water dan moet je canyoning een keer proberen. Overwin je angsten en stel jezelf op de proef. Onder professionele begeleiding biedt Adventureservice je de perfecte trip. Kijk voor meer info en boekingen op

Check prijzen

klimmen

Kletteren

Heb je plezier in bewegen en een zoek je een uitdaging in de hoogte? In de omgeving van Zell am See vind je klettertuinen in de buurt van Hohen Taurern en de noordelijke Kalkalpen. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad komen zowel beginners als gevorderden vol aan hun trekken. Een ding is zeker: “Je wint veel aan energie, kracht en levensvreugde.”

Arrangementen