Avontuur en actie

Beleef een echt avontuur tijdens een spetterende outdoor activiteit zoals rafting, canyoning of kletteren.

Raften
Raften

Rafting

De rivieren Salzach en Saalach behoren tot de beste Raftingrivieren van Oostenrijk en bieden ideale omstandigheden van mei tot september. In Zell am See wacht u een waar avontuur op het water. Een eersteklas team van gediplomeerde gidsen en moderne en professionele uitrusting zijn al meer dan 20 jaar kenmerkend voorAdventure Service Outdoorsports.
» Prijzen rafting

De Saalach Tour (Moeilijkheidsgraad WW 2-3)

  • Ideale tour voor families en voor iedereen die voor het eerst in een boot zitten
  • 10 km wildwatervaren midden in een wonderschoon natuurlandschap
  • Lichte tot middelzware tour voor veel fun met een grootst mogelijke zekerheid
  • Minimum leeftijd: 10 jaar (onder begeleiding)
  • Prijs: 44 euro (kinderen tot 16 jaar: 35 euro)

Canyoning

Spelonken en watervallen worden glijbanen en uitdagingen! Het Canyoning avontuur is een spannende en fassinerende sport in de bergen. Ga je voor de ultieme kick in het wassede water dan moet je canyoning een keer proberen. Overwin je angsten en stel jezelf op de proef. Onder professionele begeleiding biedt Adventureservice je de perfecte trip. Kijk voor meer info en boekingen op » Check prijzen

Kletteren

Heb je plezier in bewegen en een zoek je een uitdaging in de hoogte? In de omgeving van Zell am See vind je klettertuinen in de buurt van Hohen Taurern en de noordelijke Kalkalpen. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad komen zowel beginners als gevorderden vol aan hun trekken. Een ding is zeker: “Je wint veel aan energie, kracht en levensvreugde.”