Paraglider

Voor iedere avonturier

Rafting, canyoning, paragliding

Avontuur en actie

Beleef een echt avontuur tijdens een spetterende outdoor activiteit zoals rafting, canyoning, kletteren of paragliding.

Raften

Rafting

De rivieren Salzach en Saalach behoren tot de beste rafting rivieren van Oostenrijk en bieden ideale omstandigheden van mei tot september voor het hele gezin. In Zell am See wacht je een waar avontuur op het water. Een eersteklas team van gediplomeerde gidsen en moderne en professionele uitrusting zijn al meer dan 20 jaar toonaangevend. De minimum leeftijd is 10 jaar.

Check prijzen

Paragliden

Paragliden van de Schmittenhöhe

In alle seizoenen - ook in de winter - is tandem paragliden een van de mooiste activiteiten in de regio Zell am See. Je start samen met een zeer ervaren piloot heel eenvoudig op 2000m. Een paar passen of soms een beetje rennen ('s winters ook wel op ski's) en dan zweef je al als een adelaar over de bergkammen. Vanaf maart tot oktober is het op mooie zonnige dagen ook mogelijk een langere thermiekvlucht te maken waarbij we flink stijgen en een langere route bijvoorbeeld over Zell am See en het meer kunnen afleggen of richting de gletsjer van Kaprun. 

Check prijzen

VIP-paragliding.com is de meest exclusieve en meest sympathieke aanbieder van paragliding tandemvluchten in de regio Zell am See Kaprun en heeft zelfs een Nederlandstalige piloot in huis.

Canyoning

Canyoning

Spelonken en watervallen worden glijbanen en uitdagingen! Het Canyoning avontuur is een spannende en fassinerende sport in de bergen. Ga je voor de ultieme kick in het wassede water dan moet je canyoning een keer proberen. Overwin je angsten en stel jezelf op de proef. Onder professionele begeleiding biedt Adventureservice je de perfecte trip. Kijk voor meer info en boekingen op

Check prijzen

klimmen

Kletteren

Heb je plezier in bewegen en een zoek je een uitdaging in de hoogte? In de omgeving van Zell am See vind je klettertuinen in de buurt van Hohen Taurern en de noordelijke Kalkalpen. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad komen zowel beginners als gevorderden vol aan hun trekken. Een ding is zeker: “Je wint veel aan energie, kracht en levensvreugde.”

Arrangementen