Grand Hotel Zell am See

Wintersport en
zomervakantie

47 hotels online boekbaar

Hotels in Zell am See

Zell am See telt meer dan 47 hotels van de in totaal 163 accommodaties die het dorp rijk is. Veel hotels bevinden zich rondom het centrum van Zell am See en hebben uitzicht op het meer of de Schmittenhöhe. Hotels met buitenzwembad »

Ligging hotels

De prachtige ligging aan de Zellersee is voor veel reizigers een reden om Zell am See te bezoeken. De meeste hotels vind je geconcentreerd rondom het gezellige centrum en restaurants, winkeltjes en het meer zijn op loopafstand zijn. Zell am See ligt 750 meter hoogte en is redelijk vlak waardoor het goed begaanbaar is en accommodaties goed bereikbaar zijn. Het statige Grand Hotel Zell am See ligt op een klein privé-schiereiland. In het naastgelegen dorpje Schüttdorf vind je nog meer hotels en daar kun je met een eigen gondellift ook in één keer het skigebied bereiken. Ontspannen met de trein naar Oostenrijk? Zell am See heeft een treinstation. 

Hotels reserveren

De website www.zellamsee.nl is officeel partner van Tourismusverband Zell am See - Kaprun in Oostenrijk. Via ons boekingssysteem kun je alle hotels in Zell am See reserveren. Afhankelijk van je hotelkeuze moet je een aanbetaling doen of kun je gratis annuleren onder bepaalde voorwaarden. Ieder hotel heeft hiervoor zijn eigen keuze gemaakt - deze worden voordat je de reservering definitief maakt getoond.  Niet slechts een selectie, maar alle hotels kun je online reserveren via onze website en dat zonder tussenkomst van een touroperator of boekingssite. Niets gevonden, probeer dan een hotel in Kaprun te vinden.