apres-ski

FEEST VIEREN IN AL ZIJN FACETTEN

Van gemoedelijke hutten, tot schirmbar tot discotheek... vier je feestje op je eigen manier

Après-ski

Natuurlijk biedt het sfeervolle Zell am See de nodige après-ski mogelijkheden! Crazy Daisy, de Diele en SchnapsHans zijn al jaren de trekspleister voor een drankje, muziek, gezelligheid echte après-ski. Zell am See telt zo'n 90 restaurants, een heleboel cafés en zes discotheken. Après-skikroeg Crazy Daisy en discotheek de Diele zijn van wereldfaam. Gegarandeerd veel plezier en lekkere muziek! Après-ski in Schüttdorf in de Dorfschenke is erg gezellig, echt Oostenrijks en bekend bij alle skileraren. Verder zijn er een heleboel leuke schirmbarretjes waar bij mooi weer het dak er letterlijk af gaat.
# Check de goedkoopste accommmodaties

ZELL AM SEE - Schloßpl 2

CastleBar Apres Ski

Après-ski bar in Zell am See met live muziek en een gezellige sfeer. De perfecte bar om te genieten van een lekker drankje na een heerlijke dag skiën. 

ZELL AM SEE - Kreuzgasse 1

Club Sensation

Deze hippe club in Zell am See biedt niet alleen iets voor je oren met een dansvloer en muziek van alle generaties, het unieke design met licht en inrichting zorgt ook voor visuele prikkeling. Aan deze bar vind je alles wat je zoekt voor een legendarische feestavond. Van bier en wijn tot de heetste shots, er is voor elk wat wils.

Tip
ZELL AM SEE - Salzmannstraße 8

Villa Crazy Daisy

Om de après-ski te beleven ben je in de discotheek van Villa Crazy Daisy op het juiste adres. door het prachtige ski gebied en een buitenterras met een mooi uitzicht heeft Villa Crazy Daisy de perfecte après-ski sfeer. Villa Crazy Daisy heeft ook een restaurant met een ontbijt-, lunch- en avondmenu.

Panorama terras
ZELL AM SEE - Schmittenhöhe 20

Schnapshans Alm

Na een paar lekkere afdalingen kun je op de top van de Schmittenhöhe zo de après-ski in. Bij de Schnapshans Alm vind je een prachtig zonneterras met een fenomenaal uitzicht. Geniet van een drankje en (live) muziek buiten op het terras of binnen in bar. Of neem een snack of maaltijd in het restaurant.

ZELL AM SEE - Kreuzgasse 1

Insider Bar

Leef je uit bij de karaoke bar of geniet van een drankje terwijl je een dansje doet met je vrienden en vriendinnen.

ZELL AM SEE - Anton-Wallner-Straße 6

Pinzgauer Diele

Van vier uur 's middags tot vier uur 's nachts kun je bij Pinzgauer Diele deel uitmaken van de après-ski. Aan de ene kant van het gebouw is de après-ski en aan de andere kant kun je een hapje eten.