wandelen tussen de bergen in zell am see

Fantastische flora en fauna

 

Wandelen

Wandelen op de Schmittenhöhe, Kitzsteinhorn of Maiskogel is een ware belevenis voor wandelliefhebbers. In een indrukwekkende natuur kun je kiezen uit 83 wandelroutes van eenvoudig tot gevorderd, met of zonder begeleiding van een ervaren gids. Door de uitgebreide keuze weet je zeker dat je geen enkel detail mist van de fantastische flora en fauna. Boek een busreis naar Zell am See om onder begeleiding alle hoogtepunten te bezoeken. 

Top 5 hotels Zell am See

Dit zijn de vijf mooiste hotels voor een verblijf in Zell am See:

  1. Hotel Fischerwirt
  2. Der Waldhof
  3. Vaya Zell am See
  4. Seevilla Freiberg
  5. Romantikhotel
Hotel Der Waldhof Zell am See
Hotel Der Waldhof Zell am See

Waanzinnige uitzichten

Echte barrières bereik je tijdens de wandeltocht pas op 2.600 meter hoogte. Met karabijnhaken en lijnen kun je je uitleven in de kletterzones van dit gebied, op naar de top. Doe je het liever rustig aan? Dan kies je voor een gemoedelijke tocht omhoog met een van de talrijke bergbanen. Eenmaal boven aangekomen op de Kitzsteinhorn met zijn 3.203 meter of op de Schmittenhöhe met 2.000 meter heb je een fantastisch uitzicht. Tijdens de wandeltochten kun je natuurlijk op talrijke plaatsen een berghut of restaurant aandoen om even bij te tanken.

Wandelkaart Zell am See

Wandelen Zell am See
Zell am See zomer
Kitzsteinhorn zomer

Wandelroutes

Een digitale wandelkaart helpt je bij de planning van de wandeltochten inclusief de nodige pauzes in de almhutten. Tevens kun je de moeilijkheidsgraad en het hoogteverval bekijken van de verschillende routes.

Wandelkaart Schmittenhöhe

Wandel video

Kaart almhutten Zell Am See en Kaprun

Heerlijk wandelen en onderweg even uitrusten bij een almhut. Hier kun je genieten van traditionele gerechten zoals een jaussenplatte of goulashsoep, of lekker met een biertje in de zon op het terras. Bekijk de mooiste almhutten die Zell am See te bieden heeft op onze kaart.