Zell am See Kaprun

Sfeervol Oostenrijks stadje

Met eigen skigebied

Zell am See

Zell am See ligt op 750 hoogte aan de oevers van de Zellersee en is omringd door prachtige bergen. Het typisch Oostenrijkse stadje heeft een eigen skigebied met meerdere gondels en afwisselende piste, waaronder enkele dalafdalingen. Andere skigebieden in de buurt zijn de Maiskogel en de Kitzsteinhorn gletsjer bij Kaprun en skigebied Saalbach. De skibus brengt je er gratis naar toe. Zell am See is een prachtig authentiek stadje. Het gezellige centrum is autovrij. Het dorp kent verschillende gezellige terrasjes, enkele daarvan kijken uit op het meer.

Vermaak voor iedereen

Zell am See is met name populair onder (oudere) jongeren. Het biedt veel vertier. Zo is er een bioscoop, zwembad, tennishal, squashbaan, sportschool, schaatsbaan, rodelbaan, klimbaan, manege en parapentschool. Als de Zellersee bevroren is kun je schaatstochten op natuurijs maken. Ook kun je in het dorp goed winkelen.

Veelzijdige après-ski

In Zell am See is de après-ski uitgebreid en veelzijdig. Het dorp heeft meer dan 90 restaurants, een twintigtal cafés en zes discotheken. De Après-skikroeg Crazy Daisy en discotheek Diele zijn zeer populair bij de jeugd. De locale reisleiders bieden vaak kroegentochten aan. Klik hier voor meer informatie.

Wintersport boeken

Top 5 hotels

Dit zijn de meest geboekte hotels in Zell am See:

  1. Der Waldhof
  2. Villagepark Suites
  3. Alpine Resort Schwebebahn
  4. Hotel Fischerwirt
  5. Daxer
Hotel Der Waldhof
Hotel Der Waldhof

Pistekaart Zell am See 

Pistekaart Zell am See & Kaprun Ontdek het skigebied
77 km piste totaal
30 km blauwe piste 39 %
28 km rode piste 36 %
19 km zwarte piste 25 %
Dal: 757 m - Top: 2000 m
7 gondels | 10 stoelliften | 7 sleepliften
961 km v.a. Utrecht | reistijd: 9:48 uur
Bekijk pistekaart Interactieve pistekaart

Plattegrond Zell am See

Zell am See ligt op 960 km rijden vanaf Utrecht en de reistijd bedraagt 10:16 uur. Zell am See ligt op een hoogte van 750 meter.