familie speelt met sneeuw in zell am see

Perfect voor het hele gezin

Wintersport met kinderen

Er is een goeze zorg voor kinderen als ze skiles willen in Zell am See. Er zijn verschillende skischolen waar je  terecht kunt. De ski instructeurs spreken Nederlands, als je eventueel een skileraar wil die een andere taal spreekt  is dat ook mogelijk. Vanaf je 4e kun je beginnen met skiles en is opgedeeld in 5 groepen.

Skiles klas
Perfecte pistes om te leren skiën
Kind op de ski's

Prijzen skiles Zell am See

Een privéles kost voor een dag ongeveer €225 (dit is 4 uur). Een 2 uur durende privé les is €135. Groepslessen kosten voor een dag ongeveer €65 euro en een halve dag kost ongeveer €55,- Ook is er een optie om een 3 uur durende skiles te nemen voor twee personen van 9:00 tot 12:00. Dit kost ongeveer €170,- De andere tijd (wat tevens €20,- goedkoper is) is van 13:00 tot 16:00. Dit kost €150,-

Groepsles of privé les

Er zijn twee verschillende opties die je kunt nemen, groepslessen of privé lessen. Per groep zit je met 9 andere  kinderen in de groep, of je neemt een privé les voor jou alleen of neemt een kleine groep met 4 kinderen per  instructeur. Het voordeel van een kleine groep of prive les is dat er meer aandacht op jou is gevestigd en de manier  van les geven is verschillend.

Meer skiles »

Niveaus

Beginners
Kinderen die voor het eerst skiën en niet de basis kennen met draaien stoppen en liften nemen worden in  deze groep opgedeeld, ideaal om het te ontdekken.

Recreatie
Je hebt de basis van het skiën maar je bent nog niet comfortabel op de pistes.

Tussenliggend
Je voelt je comfortabel op de blauwe pistes maar je bent ook niet bang om eens een keer een rode piste  te pakken.

Gevorderd
Je voelt je comfortabel op de rode en blauwe pistes en je kunt snel skiën zonder enige gevaren mee te  brengen, maar je hebt toch nog problemen met diepe sneeuw en slechte pistes.

Expert
Je voelt je comfortabel op elke soort piste en je houd van uitdagingen zoals off-piste. Ook heb je geen enkel  probleem met diepe sneeuw en slechte pistes, maar je wilt je techniek nog verbeteren.