Schüttdorf

Schüttdorf ligt twee kilometer ten zuiden van Zell am See aan de zuidflank van het pistegebied de Schmittenhöhe. Het is een dorpje met een aantal hotels en veel frühstückpensions. Iets buiten Schüttdorf ligt een groot winkelcentrum met discounters, supermarkten en een groot meubelhuis.

Schüttdorf

De dorpskern van Schüttdorf is praktisch gelegen, vlakbij het dalstation van de Areitbahn (zie pistenkaart ). In de Kitzsteinhornstrasse vindt u de skischool, een bakker en verschillende restaurants. Met de auto, bus of Pinzgaubahn (treintje) is Zell am See snel te bereiken. Een wandeling naar Zell duurt ongeveer 25 minuten. De wandelweg wordt in de winter sneeuwvrij gehouden.

Loungen bij Areitbahn

Het grootste voordeel van een verblijf in Schüttdorf is dat de Areitbahn en zijn grote parkeerplaats Pal achter deze dorpskern liggen. In drie etappes bereik je de top van de Schmittenhöhe. De rode dalafdaling is in de ochtenduren een van de rustigste pistes op de berg. 's Middags wordt er ouderwets ge-aprèsskied in de Schirmbar en Dorfschenke of modern gelounged in het Salomonstation.

Hotels en appartementen

Via onze site kunt u online boeken en heeft u keuze uit honderden appartementen en hotels in Zell am See, Schuttdorf en Kaprun.

Plattegrond