Skiën op de Maiskogel in Kaprun

Comfortabel
naar de sneeuw

Genieten van de reis en uitgerust aankomen

Busreizen Zell am See

Boek hier je wintersport of zomervakantie per bus naar Zell am See. Reis comfortabel en voordelig met een touringcar naar de sneeuw of de Zellersee voor een onvergetelijke vakantie.

Winter busreizen

Bij deze aanbieders boek je en complete pakketreis naar Zell am See inclusief busvervoer, accommodatie en eventueel ook inclusief skipas en skihuur.

Busreis winter

Familie skiën op de piste

Losse busreis boeken

Bij de volgende aanbieders kun je een losse busreis boeken naar Zell am See. Je kunt al een busreis naar Zell am See vanaf € 119,-. Groepen vanaf 10 personen komen al in aanmerking voor een offerte op basis van groepstarieven, vraag hier naar bij Interbus. De busreis aanbieders bieden opstapplaatsen door heel het land waardoor je nooit heel ver hoeft te reizen. 

Tarieven busreis Zell am See:

Zomer busreizen

Zell am See is één van de populairste plaatsen van Oostenrijk in de zomer. Je kunt er lekker genieten van het romantische meer, de natuur en van de gezellige stad. Neem tijdens je verblijf ook een kijkje bij de Großglockner, de grootste berg van Oostenrijk. Of wat dacht je van de Krimmler watervallen, de 3000 m hoge Kitzsteinhorn bij Kaprun of de Schmittenhöhe van Zell am See waar je een prachtig uitzicht hebt over het meer.

Busreis + Accommodatie

Zomer Sell am See